luni, 4 martie 2019

Bird Box Orbește: Carte vs Film

Imagini pentru bird box citate

  Probabil știți deja că iubesc cartea Bird Box, am adorat-o pur și simplu și am intrat cu mare drag în poveste. Cât despre film, mi-a plăcut și el foarte mult dar bineînțeles, vă recomand cartea mai întâi care conține niște scene/informații importate în plus, aceasta poate fi achiziționată de aici.
Dar nici filmul nu a fost foarte rău, mi-a plăcut că povestea s-a respectat în mare parte, însă astăzi o să vă arăt câteva diferențe pe care eu lă.

Imagine fun, gif, and spoiler alert


În carteÎn film
Malorie află pe parcurs că este însărcinată și se simte complet dezgustată, cartea debutând cu asta.Filmul începe cu Malorie care începe deja să-i instruiască pe copii și o arată deja însărcinată fără momentele de dinainte.
Malorie apucă să locuiască cu sora ei care e paranoică și crede foarte mult în aceste ființe nevăzute care le pot face rău pe când sora ei este sceptică în această privință.Cele două surori nu apucă să locuiască împreună pentru că totul este distrus înainte ca ele să ajungă acasă și sora ei se sinucide în drum spre casă.
Malorie caută casa de refugiu imediat după ce o găsește pe sora ei moartă fiind obligată să fie singură afară alături de acele creaturi necunoscute.Casa de refugiu nu e în puterea cuvântului o casă de refugiu, fiind locuința unui simplu om inimos.
Malorie nu este obligată să părăsească barca și toată călătoria pe lac decurge cât de cât bine.Pentru că au lovit ceva, femeia este oblicată să- părăsească pe copii pentru a găsi pături/mâncare.
Doar Jules și Tom sunt cei care părăsesc casa în căutarea unor câini și a hranei pe care o găsesc foarte greu.Au un fost casier de la un super-market din apropiere alături de ei așa că mâncarea este asigurată fără prea multe bătăi de cap.

Aveau o provizie destul de mare de conserve cu care ar fi putut supraviețui un timp îndelungat.Nu aveau mâncare în plus, doar ceea ce mai găsesc prin casă.
În momentul în care Gary ajunge în casă Malorie simte că este ceva în neregulă cu el așa că începe să-i caute prin lucruri găsind un jurnal incriminator.Gary nu este detectat de nimeni deși se comportă exact ca un nebun notoriu, oamenii din casă își dau seama de nebunia lui numai în momentul măcelului.
Adevărata casă de refugiu este foarte bine pusă la punct cu un mecanism de apărare foarte bun care este util.Casa de refugiu pe care cei trei o găsesc la sfârșit nu pare atât de stabilă afară.
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu