vineri, 3 martie 2017

S-a anunțat câștigătorul la concursul cu ipad-ul de la Cărți cu Colți!

Nu ne așteptam la asta. Oare se aștepta cineva la asta? Eu una nu.
Dar iată, a fost anunțat câștigătorul unui concurs organizat de Cărți cu Colți, celui la care se oferea ipad-ul de la Steve pentru a fi mai exactă.



Deci, cine e norocosul câștigător? O fată frumoasă, cu ochii albaștrii, pe nume Alice Cosmin. Pozele de pe profilul ei pot fi numărate pe degetele de la mâini: 9. Mai pot fi, de asemenea, găsite și pe instagramul Dashei, o tânără din Ucraina, care nici nu bănuiește că i-a fost furată identitatea :)

Profilul ei e extrem de convingător, parcă a fost creat expre pentru concursul Juliei cu ipad-ul/iphone-ul, iar unica postare care e pentru concursul cu ipad-ul nu bate deloc la ochi. Stați doar să-i vedeți reacția când a aflat că a câștigat! Bănuiesc că după asta a sărbătorit cu arătosul arab care i-a dat like, păi nu?

Wow, Alice Cosmin! Meriți un premiu pentru compasiune, onestitate și suflet! De fapt, chiar îl primești, uite:

Din punctul meu de vedere, dacă ai câștiga un ipad (practic vreo 17 milioane) și n-ai ce face cu el, nu le-ai da banilor cu piciorul din bunătatea inimii tale, ci l-ai vinde, nu?
Mă miră că, această bună și inexistentă persoană, s-a gândit și la pagină și i-a spus să facă un alt concurs cu el, că poate-poate o mai primi și ea niște aprecieri. 

Iar dacă veți vrea să-i atrageți vreodată atenția Juliei cu privire la acest concurs, va lua exemplu de la ministrul justiției Florin Iordache, și vă va răspunde frumos cu celebra: „Altă întrebare.

P.S. Julia nu apreciază prea mult libertatea de exprimare, așa că dacă îi lăsați vreodată un comentariu negativ (chiar dacă exprimat politicos) să nu vă mirați că va dispărea la fel de subit ca navele din Triunghiul Bermudelor. :D
Share:

9 comentarii:

  1. Acum urmează să posteze iar un mesaj pe pagină despre cât de onestă este şi cum alții încearcă să îi distrugă "faima" pe care o are :( =)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar ma intrebam cand o sa posteze cineva despre minunata castigatoare :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aș fi postat mai demult dar au încercat mulți să mă reducă la tăcere... dar vorba aia „fuck it” cineva trebuia să o spună. :D

      Ștergere
    2. Ma bucur ca cineva a facut-o in sfarsit :D

      Ștergere
  4. Si nu te da in judecata?? :D :D pentru denigrare desigur ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să se dea singură în judecată pentru furt de identitate și concursuri frauduloase ♥

      Ștergere