marți, 24 ianuarie 2017

Cele mai frumoase bloguri despre cărți din România

V-am pregătit un top cu cele mai frumoase bloguri despre cărți din țară, evident, din punctul nostru de vedere. Și cum bine știm că orice lucru făcut din pasiune e frumos, fiecare blog e minunat în felul lui. 
Cum eu sunt o mare iubitoare de artă și îmi place să scot în evidență ceea ce merită, m-am gândit că ar fi drăguț să vă arăt blogurile cu cel mai elegant aspect. Ordinea e aleatorie.


1. Dreams have wings

2. Gânduri despre cărți

3. Walking on letters

4. When the rain falls


5. Bibliophile mystery


6. Blogul lu` Nimeni



7. Cămăruța lu` Zavate

8. The cemetery of books
Okok, omorâți-mă pentru că îmi place cum arată blogul meu:))

9. Circul cărților

10. Enchanted Anna 

11. Yuki Black

-
Și la sfârșitul articolului revin cu o întrebare. Credeți că aspectul unui blog contează? Ați citi articole bune apărute pe un blog mai puțin îngrijit? Spuneți sincer!:)
P.S. Știu că am omis ceva, dar am un mare lapsus. Voi ce ați mai adăuga pe listă? 
Share:

5 comentarii:

  1. OMG, cât de drăguț că ai pus și blogul meu, mă bucur tare mult că îți place! ^.^ Hihii, mă bucur și că ai pus și blogul tău. Până la urmă, contează foarte mult să-ți placă și ție, nu numai celor care îți vizitează blogul și trebuie să recunosc că faci o treabă extraordinară, mai ales acum că ai mai schimbat câte ceva la aspect! Chiar eram în căutare de bloguri și cum pe unele nu le știu, o să intru să văd cum sunt; arată toate tare bine din pozele pe care le-ai pus.

    Mulțumesc încă o dată și succes în tot ce faci! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc mult pentru cuvintele drăguţe. Mult succes şi ţie în continuare <3

      Ștergere
  2. Unele imi sunt necunoscute, sincer . Iar pe altele intru si ma delectez cu articolele postate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unele mi-au fost necunoscute și mie, până am pornit în căutare de bloguri drăguțe :D

      Ștergere
  3. OMG *.* mulțumesc super super super mult! #hugs <3 Știu majoritatea blogurilor de mai sus (inclusiv al tău <3) și trebuie să recunosc că arată genial și sunt foarte bine îngrijite, însă am dat și de câteva despre care nu știam ^.^

    Cred că pun un accent destul de (și poate mult prea) mare pe aspectul unui blog. Dar de obicei, când intru pe un blog nou, îl răsfoiesc și dacă per total mi se pare okay (conținut + aspect) nu am nicio problemă (am găsit unele bloguri atât de simple, dar cu niște postări super interesante!).

    Pupici xx

    RăspundețiȘtergere