vineri, 21 aprilie 2017

De unde să cumpărăm: Elefant vs Libris


Dacă ești aici, probabil ești fie un client fidel elefant, fie unul libris, dar, cel mai important, ești un cititor! În această postare vom încerca să evaluăm serviciile elefant.ro în comparație cu cele libris și să vedem de unde merită mai mult să cumpărăm (desigur, acesta e doar punctul nostru de vedere, iar al vostru poate fi diferit).


🌸Varietatea cărților 🌸
La elefant La libris
peste 18.000 de cărțipeste 30.000 de cărți

🌸Reduceri🌸
La elefant La libris
cel puțin o dată pe săptămână, sunt reduceri de 50% la toate cărțilese găsesc peste 2000 de cărți sub 10 lei
sunt reduceri de 30% cam la toate cărțile zilnicsunt reduceri de 20% aproximativ la toate cărțile zilnic

🌸Cărți în engleză🌸
La elefant La libris
se găsesc relativ puține cărți în engleză, de obicei cele foarte populare, dar avantajul e că e valabilă și la ele reducerea de 50%se găsesc multe cărți în engleză, doar că prețurile sunt extrem de mari și nu cred că se poate atinge cineva de ele, cea mai ieftină a fost 45 de lei (și atunci redusă)

🌸Cărți pdf🌸
La elefant La libris
Se găsesc multe pdf-uri, la prețuri mai mici decât al cărților în format fizicCe cărți pdf?


🌸Transportul🌸
La elefant La libris
e 10 lei, se face prin Cargus și ajunge în 1-2 zilee gratuit, se face prin Fancourier și ajunge în aproximativ 3 zile.
Există opțiunea de livrare gratuită în pickup point-ul din orașul tău -

🌸Concluzii🌸

Eu vă recomand să așteptați voucherul cu reducere de 50% de pe Elefant, deoarece apare foarte des, și să vă faceți atunci cumpărăturile, alegând transportul în pickup point dacă e posibil în orașul vostru. Totuși, dacă aveți doar o carte de cumpărat, mi se pare mai normal să o luați de pe Libris pentru că acolo transportul e gratuit și probabil în acel caz ați ieși mai ieftin.
Sfatul meu este ca mereu să verificați pe toate site-urile populare (elefant.ro, libris.ro, librarie.net ș.a.m.d.) prețul cărții/cărților pe care vreți să o/le cumpărați și abia după să plasați comanda.
În fruntea clasamentului meu se va clasa mereu elefant.ro, locul de unde îmi comand toate cărțile și le primesc mereu rapid și în stare foarte bună. 
Cu ocazia adăugării reacțiilor, dacă în vârful clasamentului vostru este tot elefant, reacționați cu wow la această postare, iar dacă este libris, reacționați cu love, ca să ne facem și noi o părere. :)

Sperăm ca articolul să vă fi fost de folos, lecturi plăcute în continuare! ^.^
Share: