duminică, 29 ianuarie 2017

Cum să-ți înfrumusețezi blogul #bloggertipsandtricks

Sunt multe lucruri pe care mi le doresc să mi le fi spus cineva când am început blogul, dar pe unul îl știam de dinainte: aspectul unui blog contează mult! Desigur, content-ul e pe primul loc, dar aspectul e imediat după el. Un lucru pe care nu îl știam însă, e că e super ușor să îți faci blogul să arate bine, iată cum :)
(articolul e destinat bloggerilor de pe blogspot, sorry wordpress fellows ☻☻)
1. SCAPĂ DE NEVBAR!
Ce e ăla? Chestia aia de sus:
Așa, și de ce să îl șterg? Arată oribil și nu te ajută cu nimic, ba din contră, dacă vei vrea să îți schimbi template-ul te va încurca enorm de mult. 
Cum îl schimb? Intră la Aspect>Nevbar>Oprit>Salvați

2. Template-ul. Aici ai trei variante: 
2.1. Pune-ți un template de pe net
Asta e varianta ușoară, recomandată leneșilor, însă eu, personal, n-am ales-o și sper să n-o alegeți nici voi, deoarece n-am vrea să avem 1000 de bloguri la fel, originalitatea e tare importantă.
Cel mai bun site cu template-uri gratis pe care l-am găsit este http://www.templateclue.com/.
Un exemplu de design ar fi acesta, dar sunteți invitații mei să îl alegeți pe care vă place:
Cum setezi template-ul?
Simplu! Întâi intri pe site și îl descarci pe cel pe care îți place, apoi intri la Șablon>Faceți o copie de rezervă/Restabiliți>Choose file>Încărcare
2.2. Cumpără un template
Știu că atunci când e vorba de bani, nu prea se mai bagă nimeni, dar eu cred că ar trebui să citiți și despre această variantă.
Am găsit un site unde sunt niște template-uri suuuuper drăguțe și destul de ieftine, nu le-aș recomanda unui începător, pentru că mna o să spună că dă banii de pomană pentru că momentan nu are audiență, dar dacă ai strâns deja peste 20.000 de vizualizări, ai putea măcar să vezi despre ce e vorba.
Intră aici:
Un template e 15$(cam 50 de lei)
și un exemplu e acesta:
Audrey
Destul de drăguț, nu? ♥

2.3. DIY
 Pentru varianta asta am optat eu, pentru că e gratis (și eu sunt chitră :D) și e și originală. Trebuie să recunosc că mi-a luat ceva să îl fac să arate așa, dar măcar a meritat, dacă vă interesează această variantă, voi face un tutorial special despre ea, pentru că sinceră să fiu, sunt muuulte de spus. Eu vă voi da niște sugestii, iar voi le veți alege ce vi se potrivește. ♥

Am o ofertă pentru voi!
Vă pot customiza eu blogul
Asta include:

























Mă puteţi contacta aici:
Imagini pentru messenger
Sper că v-a fost de folos articolul, ne citim și data viitoare ♥
Share:

7 comentarii:

  1. Utile sfaturile :) . La mine nu e cazul pentru ca nu am blog si slabe sanse sa imi fac ;) . Lipsa timpului isi spune cuvantul .

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte utile sfaturi. Ador articolele tale. Si eu folosesc un template gratuit, insa am creat un banner in photoshop pentru blog. Poti sa imi vizitezi blogul aici: http://www.romanceofpages.ro/

    Mult succes cu temele customizate. E draguta tema ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi place mult blogul tău, e simplu și de efect. Mult succes în continuare cu el :)

      Ștergere
  3. Foarte drăguțe și utile sfaturile! Adevărul e că te afli în măsura în care să dai astfel de sfaturi, chiar ai un blog tare reușit. :D Și eu aveam înainte template-ul făcut de mine, însă la un moment dat mă plictisisem și am zis să încerc ceva nou. Am dat peste tema aia pe net și am zis că oricum mi se potrivește, așa că am pus-o. Oricum, și pe baza template-urilor de pe net poți să-ți personalizezi tu și să mai shcimbi câte ceva. Aș vrea să revin la ideea de a-mi face eu totul (pentru că așa înveți și mai multe), dar parcă mi-e greu să mă despart de tema de acum. :))

    Mult succes în tot ce faci, pupici! ^.^

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce sfaturi drăguțe! Îmi place tare mult cum arată blogul tău, cred că ai pus multă muncă. Bravo! Eu ajuns destul de des să schimb chestii pentru că vreau să fac blogul să arate cât mai bine și să fie cât mai pe gustul meu, dar și al cititorilor.

    Pupici și lecturi frumoaseeee!

    RăspundețiȘtergere