vineri, 18 ianuarie 2019

Top 5 cărți/serii erotice.

Cred că cu toții suntem puțin intrigați de cărțile care ne pun pe jar. Pentru relaxare sau pentru momentele în care simți că ești adânc căzut în brațele reading slump-ului o astfel de carte poate fi momentul declanșator, cel care te poate introduce din nou în colorata lume a lecturii, sau cel puțin eu așa funcționez.
Astăzi, o să vă prezint top 5 serii erotice peste care am dat eu de-a lungul timpului și mi-au plăcut. 
Nu uitați să lăsați în secțiunea de comentarii alte serii/cărții intrigante care pe voi v-au fascinat pentru un viitor articol.
Enjoy!




5. 50 de umbre ale lui Grey de E. L. James


Anastasia Steele, studenta la filologie, ii ia un interviu lui Christian Grey, un tânăr om de afaceri de succes, pe care îl găsește foarte atractiv și de-a dreptul intimidant. Retrasă și interiorizată, Ana este șocată să constate că, pentru prima dată în viață, este atrasă puternic de cineva. Christian o avertizează că trebuie să stea departe de el, iar ea nu face decât sa-l dorească și mai tare. Dar când descoperă gusturile erotice speciale ale acestuia, începe să ezite: dincolo de șarmul și succesul de care se bucură, Christian Grey este un bărbat tulburat de demoni ascunși și ghidat de o excesiva nevoie de a-i controla pe ceilalți. 
Va putea oare Ana să accepte sclavia sentimentala impusa de Christian? Și dacă da, va mai putea oare iubi ceea ce descoperă?


4. Infernul lui Gabriel de Sylvain Reyand


Enigmatic și sexy, profesorul Gabriel Emerson este un foarte respectat specialist în Dante în timpul zilei și un adept al plăcerilor lipsite de inhibiții, în timpul nopții. 
Se folosește de șarmul său pentru a-și satisface orice capriciu, dar este torturat de un trecut întunecat și măcinat de convingerea profundă că nu mai are nicio speranță de mântuire.
Când fermecătoarea și inocenta Julia Mitchell se înscrie la cursul său, atracția pe care o simte față de ea nu numai ca ii periclitează cariera, dar îl trimite într-o călătorie în care trecutul și prezentul se ciocnesc.
O provocatoare explorare a seducției și a iubirii interzise.

3. Aerul Pasiunii Brittainy C. Cherry


 Stai departe de el, mi s-a spus. E crud. E lipsit de sentimente. Are mari probleme. E ușor să judeci un om după trecu­tul lui. Sa te uiți la Tristan și sa vezi un monstru.

    Dar eu n-am putut sa fac asta. A trebuit sa accept ca e un om distrus pentru ca și eu eram la fel. Eram amândoi goi pe dinauntru. Amândoi cautam altceva. Ceva diferit. Amândoi voiam sa lipim la loc bucățile din trecutul nostru sfărâmat. și apoi aveam poate sa învățăm din nou sa respiram.
    Elizabeth și-a pierdut iubirea vieții ei, dar când îl întâlnește pe Tristan Cole își da seama ca acesta a suferit o pierdere mult mai mare. Într-un accident de mașina, Tristan și-a pierdut atât soția, cât și copilul. Impresionata și dornica sa-l ajute, Elizabeth îl urmărește pe vecinul ei misterios, încercând din răsputeri să doboare zidul pe care acesta l-a ridicat în jurul sau, sa afle mai multe despre trecutul și despre sentimentele lui cele mai ascunse. Tristan se deschide ușor-ușor în fata lui Elizabeth și își da seama ca doua suflete rănite se pot lega mai ușor atunci când pierderile suferite sunt atât de asemănătoare.
    Brittainy C. Cherry a fost dintot­deauna îndrăgostită de cuvinte. A absolvit Carroll University cu o diploma în arta teatrului și în scriere creativa. Adora sa scrie scenarii, sa interpreteze diverse roluri și, desigur, sa danseze. Crede ca toată lumea trebuie sa se bucure de trei lucruri: cafea, ceai și vin!

2. After de Anna Todd


Tessa Young e o fata cuminte, silitoare și ordonata. După ce intră la universitate și îl cunoaște pe Hardin, viata ei se schimba radical. Cu parul lui răvăsit, accentul britanic, tatuajele și piercingurile, Hardin e complet diferit de baieții pe care i-a întâlnit pana acum. E arogant și crud – ar avea toate motivele sa-l urască. Dar felul în care o sărută trezește în ea o pasiune cum n-a mai simțit.
Deși o respinge, spunând ca nu-i este el alesul, Tessa e hotărâtă sa insiste și sa-l găsească pe adevăratul Hardin, care a ridicat intre el și lume un zid de trădări și minciuni. Tessa are deja iubitul perfect. Atunci de ce se lupta sa treacă peste propria mândrie rănită și peste prejudecățile lui Hardin vizavi de fetele draguțe ca ea?

1. Crossfire Sylvia Day


„Din clipa când l-am întâlnit pentru prima data pe Gideon Cross, am recunoscut în el ceva după care tânjeam. Ceva ce era irezistibil pentru mine. Dar am văzut și sufletul periculos și rănit din interior – atât de asemănător cu al meu – de care am fost atrasa fără putință de scăpare. Aveam nevoie de el asa cum aveam nevoie de bătăile inimii mele. Nimeni nu știe cât de mult a riscat pentru mine. Cât de amenințată am fost sau cât de întunecate și periculoase vor deveni umbrele din trecutul nostru. Înlănțuiți de propriile secrete, am încercat sa sfidăm soarta. Ne-am făcut propriile reguli și ne-am abandonat complet posesiunii depline...“



Lecturi plăcute!




Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu