sâmbătă, 29 iulie 2017

Top 5 cărți care abia aștept să fie traduse


În acest articol vă voi prezenta câteva dintre cărțile superbe care nu și-au găsit încă locul pe rafturile librăriilor din țara noastră.

1. The Raven Boys (The Raven Cycle #1)

Blue și-a petrecut majoritatea celor 16 ani fiind avertizată că, atunci când își va săruta alesul inimii, el va muri. Când Blue întâlnește spiritul lui Gansey pe drumul cadavrelor, știe că singura explicația e că el este iubirea ei adevărată sau că ea l-a ucis.

Determinată să afle adevărul, Blue se alăture găștii „the Raven Boys”, 4 băieți din școala privată din zonă (condusă de Gansey) care au pornit în căutarea descoperirii lui Glendower - un rege antic și pierdut din Țara Galilor care este îngropat undeva pe lângă coasta Virginiei. Cel care îl va găsi va primi o favoare supernaturală. Blue n-a simțit nicicând altcândva atâta magie în jurul ei.

Dar este Gansey iubirea ei adevărată? Ea nu-și poate imagina niciun moment în care a simțit asta și crede cu îndârjire că nu e motivul morții lui. Unde îi va duce soarta?

2. Wonder Woman: Warbringer (DC Icons #1)


Va deveni o legendă dar pentru început este Diana, Prințesa amazoanelor. Și lupta ei abia începe...
Diana este disperată să le arate de ce e în stare surorilor ei războinice. Când oportunitatea se arată, ea îi dă cu piciorul șansei la glorie și rupe legea amazoniană de a salva un simplu muritor, Alia Keralis. Cu acest singur act eroic, s-ar putea ca Diana să fi distrus lumea...
Alia este o Aducătoare-de-Războaie - o descendentă a execrabilei Elena a Troiei, sortită să aducă aproximativ un an de vărsare de sânge și nenorocire. Diana și Alia vor înfrunta un inamic, mortal și divin, determinat să distrugă sau să posede Auducătoarea-de-Războaie.
Pentru a salva lumea, vor trebui să stea una lângă alta împotriva mareei războiului. 

O iubire interzisă
O ciumă mortală
Soarta lumii depinde de o fată...
CINDER, un mecanic talentat în Noul Beijing, e de asemenea un cyborg. Dar când viața ei devine împletită cu cea a chipeșului prinț Kai, ea se zărește în centrul unei bătălii violente între dorințele unei regine malefice - și o tentație periculoasă. Cinder e prinsă între libertate, loialitate și trădare. Acum trebuie să descopere secretele legate de trecutul ei misterios pentru a proteja trecutul Pământului.


4. A darker shade of magic (Shades of magic #1)

Majoritatea lumii știe doar o Londră; dar dacă ar fi fost mai multe? Kell este una dintre ultimii Călători magici cu o abilitate rară de a călători printre Londrele paralele. Există Londra Gri, murdară și aglomerată și fără magie, casa regelui nebun George al III-lea. Există Londra Roșie, unde viața și magia sunt venerate. După, Londra Albă, condusă de oricine a ucis pentru a urca pe tron. Dar, odată ca niciodată, exista Londra Neagră... 

.5. Strange the dreamer (Strange the dreamer #1)

Strange the Dreamer este povestea:
urmărilor războiului dintre zei și oameni
unui oraș misterios ce era odinioară renumit
unui erou legendar cu mâinile pătate de sânge
     unei fete periculoase ca pericolul la care e expusă
alchimiei și al sângelui, coșmarurilor și al zeilor,
moliilor și al monștrilor, prieteniei și a trădării,
 iubirii și al măcelului.

Voi ce cărți așteptați să apară, cititori?
Sunt curioasă de răspunsurile voastre, pe care le puteți lăsa ca de obicei în secțiunea de comentarii de mai jos. :)
Share: