vineri, 17 martie 2017

Noutăți în bibliotecă #2/ Book Haul Martie


Inițial, am crezut că va fi o postare micuță, atât de micuță încât nici n-ar avea sens să o fac, dar când am început să strâng cărțile pentru Book Haul, mi-am dat seama că sunt MULT mai multe decât aș fi crezut.
Am făcut rost de o mulțime de frumuseți luna asta.


1. De pe Elefant


O să recunosc că am făcut comanda asta pentru Jurnalul 3 din Ciudățeni, dar mă puteți învinui? Am vrut să cumpăr cartea asta înca de când am aflat că există. Recenzia o găsiți aici.
Apoi, Instrumente mortale e adorată de toată lumea, *sper să nu fie o dezamăgire ca Harry Potter* și m-am gândit să îi dau și eu o șansă.
Red Queen nu am putut să nu comand când am văzut că e redusă 55%, mai ales după ce am citit recenzia minunată pe care i-a făcut-o Lidia. :)
Cât despre Delirium, mi se pare că abordează o temă tare interesantă și anume iubirea ca o boală, deci TREBUIE să o citesc.

2. De la Dweenie
*claritate HD, știu*

Dweenie a vrut să îmi facă cadou o carte pentru că am ajutat-o cu blogul, deci am ales un pic sub presiune „Te las să pleci”, dar am presentimentul că nu mă va dezamăgi. E un thriller care sună super bine, despre o femeie care încearcă să își uite trecutul traumatizant, dar până la urmă e nevoită să dea ochii iarăși cu el.

Crime Scene Press e noul nostru sponsor și ne-a trimis niște cărți atââât de faine! E o editură care publică exclusiv romane polițiste (și eu de ce n-am aflat de ea mai devreme:?) și cărțile arată chiar bine. Au supracopertă, semne de carte incluse, niște coperți colorate și drăguțe și abia aștept să le citesc și să vin cu păreri și legate de conținut :D

4. De la o prietenă

A văzut că îmi place și a zis să mi-o facă cadou hihi. E SF, doar am răsfoit-o un pic și pot să spun că pare faină.

5. de la Andrei

Deși nu prea am mai făcut schimburi în ultima perioadă, la Andrei am făcut o excepție pentru că avea niște cărți bestiale, tot thrillere, și nu m-am putut abține. Deja am început „Cei care merită să moară” (notice the cool bookmark over there?) și pot spune fără nicio exagerare că e genială, un must-read și dacă sunteți fani ai romanelor polițiste chiar ar trebui să faceți rost de ea imediat.

Le mulțumesc tuturor surselor mele din toată inima, în special editurii drăguțe care m-a aprovizionat cu așa multe cărți gratis! :)
Am făcut și un turnuleț cu ele *faceți abstracție de semnul meu senzual de carte aka hârtie ruptă*:
Voi cu ce v-ați mai înnoit în ultimul timp? :)
Share:

10 comentarii:

  1. Ce frumuseeeți! :) Cu mare, mare, mare drag, să le citești cu plăcere și abia aștept recenzii!

    RăspundețiȘtergere
  2. frumoasa colectie!acum lectura placuta!crime scene press este si editura mea preferata alaturi de rao.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar pare faină editura, e păcat că nu e foarte cunoscută :(

      Ștergere
  3. Waa, câte bunătăți ^.^ să le citești cu plăcere :* !
    xx

    RăspundețiȘtergere
  4. Ohoo, dar te-ai aprovizionat nu gluma ;) . Lecturi cu drag si spor!

    RăspundețiȘtergere
  5. ,,Te las să pleci" *.* pare minunată!
    Felicitări pentru achiziții, toate sună foarte interesant! Să le citeşti cu plăcere! ^-^

    RăspundețiȘtergere