joi, 16 februarie 2017

LIVE! Povestea fără sfârșit (special de ziua cititului)


Nu, asta nu e o postare despre cartea lui Michael Ende. 
Astăzi e World Reading Aloud Day, un eveniment fondat de LitWorld. WRAD are scopul de a ne împărtăși iubirea pentru citit. Credem că toată lumea de pe fața pământului merită să citească și să scrie. În fiecare an, oamenii de pe tot globul, celebrează WRAD prin citit și spus povești împreună, iar prin asta crează o comunitate de cititori care luptă pentru drepturile fiecărui copil la educație și acces la cărți și tehnologie.

Cei de la LitWorld au creat o întreagă gamă de joculețe pentru a susține acest eveniment. Noi l-am ales pe unul care e extrem de simplu.

Primul care comentează va trebui să continue fraza de mai jos, iar următorii fraza celui care a comentat înaintea lor ș.a.m.d. până când vom construi o poveste trăsnită, dar cu cât e mai absurdă, cu atât ne vom distra mai mult. Puteți comenta de mai multe ori.
„Și-a dus palmele la gură. Nu putea să creadă că...”
Sunt curioasă ce ne va ieși :) 
Share:

14 comentarii:

  1. ...ca el stia totul despre ea,despre trecutul ei ,despre cine era cu adevarat fara sa il fi cunoscut vreodata .

    RăspundețiȘtergere
  2. S-a gândit să afle de ce era atât de interesat de ea. Și a pornit o „anchetă”.

    RăspundețiȘtergere
  3. si l.a cautat pana s.a plictisit si dupa n.a mai cautat

    RăspundețiȘtergere
  4. Mama ei sau fantoma mamei ei nu o lasa in pace si-o tot impingea sa-l caute, pentru ca el era important in viata ei; hmmm, numai important nu-l considera ea, cel mult enervant.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar totul a luat o intorsatura ciudata a doua zi. L-a visat, el parea atat de real in vis incat credea ca nu l-a visat, ci l-a gasit. Nu l-a gasit, totul era un vis. El i-a soptit ceva la ureche, iar dimineata s-a trezit speriata de ceea ce i-a spus el in vis.

    RăspundețiȘtergere
  6. " Eu am omorat-o ...eu..pe mama ta.Dar..dar nu puteam...sa o las sa iti faca rau."imi soptise

    RăspundețiȘtergere
  7. Ei nu îi venea să creadă. Incendiul... era vina lui. Trebuia să afle adevărul. Trebuia să îl găsească. Acum mai mult ca niciodată. Și știa și cine o poate ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Deşi era târziu, nu a putut rezista până dimineața pentru a-i cere ajutorul prietenului ei cel mai bun. Frica pe care o simțea în acele momente era prea mare. Aşa că şi-a luat inima-n dinți şi a plecat...

    RăspundețiȘtergere
  9. A plecat fara sa stea de vorba, fara sa ceara ajutor desi stia ca singura nu putea rezolva nimic. In sufletul ei se dadea o lupta dura....

    RăspundețiȘtergere
  10. Dar până să ajungă la prietenul ei, el dispăruse. Nu era de găsit nicăieri și nimeni nu părea că observă lipsa lui. Totuși în camera prietenului ei găsise un jurnal în care era descris incendiul și scria totul despre visul ei. Dar ea nu îi povestise despre vis. De unde știa el ce s-a întâmplat în visul ei? Oare avea vreo legătură cu acel bărbat, oare a avut o legătură și cu incendiul sau poate el era cel din vis...Acum nu mai știa nimic, tot ce știa până în acel moment i se părea ireal, minciuni peste minciuni..

    RăspundețiȘtergere
  11. Fara sa isi dea seama din ochii au inceput sa-i curga picaturi amare si desi la inceput s-a speriat mai tarziu si-a amintit vorbele lui Robert.
    "-Nu iti face griji, nu am patit nimic, sunt lacrimi de fericire. Asa reactioneaza unii oameni la fericire."
    Ea nu e om, nici fericita nu e, atunci de ce ii lacrimeaza ochii?

    RăspundețiȘtergere
  12. Si, totusi, ceva trebuia sa faca. Sa afle ce s-a intamplat cu mama ei, cu prietebul ei cel mai bun, cu acel monstru (om nu-l putea numi) din visul ei. Ajutorul a venit de unde nici nu se gandea: cea mai mare dusmanca a ei din liceu - Gloria - o scorpie cu toti, mai ales cu ea, dar nu putea nega ca puterile ei nu erau impresionante.

    RăspundețiȘtergere