sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Tag: My Life in Books

Sursa: https://comfyreading.wordpress.com/2015/10/04/my-life-in-books-book-tag/

Bunăăă! Oh, cât de dor mi-a fost să fac un tag. Am găsit unul extrem de drăguț pe DreamlandBookBlog și am vrut să-l preiau și eu. Voi traduce întrebările în română, deoarece mă zgârie pe creier să văd o parte din articol în engleză și una în română :))


1. Găsește câte o carte care să înceapă cu fiecare dintre inițialele tale
I- Inimă de cearneală 
M - Mireasa hoțomană 

2. Numără-ți vârsta în funcție de cărțile din biblioteca ta. Ce carte ți-a ieșit?
Dorothy must die. A paisprezecea carte ♥

3. Alege o carte în care acțiunea ia loc în orașul/țara ta
Okok, am trișat un pic, pentru că acțiunea (o parte din ea) se petrece în Transilvania, nu în România/Muntenia, dar cartea asta e prea faină, deci o lăsăm așa.

4. Alege o carte care reprezintă o destinație unde ai adora să mergi
Știu că sunt cam nebună pentru că vreau să merg în Westeros, unde probabil n-aș rezista mai mult de 5minute, daaar iubesc prea mult seria „Cântec de gheață și foc” și chiar vreau să merg în universul acela genial și să fiu mâncată de un dragon. :)))

5. Alege o carte care are culoarea ta preferată pe copertă
Uhm, n-am o culoare preferată, dar turcoazul și baby pink-ul(și movul și albastrul, dar nu poți să le ai pe toate:)) )îmi plac mult.

7. Ce carte îți stârnește cele mai multe amintiri?
Am găsit cartea asta la 9 ani și e prima carte pe care am citit-o vreodată într-o singură zi, dar și prima carte care m-a captat complet și m-a învățat să-mi pun întrebări, să visez și să cred în magie. Nu aș da cartea asta nici pentru un milion de dolari și vreau să vă spun că, după 8 ani încă arată perfect, n-are nici măcar un colț îndoit și e la loc de cinste în biblioteca mea ♥

7. Pe ce carte ai citit-o cu cea mai mare dificultate?
Nu e că nu o înțeleg sau că nu mă atrage, dar pur și simplu, au trecut aproape doi ani de când o am și eu încă citesc câte două pagini la trei luni:)) (shame)

8. Ce carte din lista ta de cărți pentru citit te va face să simți o satisfacție enormă după ce o termini?
Mizerabilii. Motivul e evident: e enormă, dar: e un clasic, o carte pe care o ador s-a bazat pe povestea ei și am auzit că e minunată, deci trebuie să o citesc, deși n-am idee cum și când o să reușesc :))

Cam atât a fost tagul, sper că v-a plăcut și dacă vreți, sunteți liberi să-l preluați de aici, cu condiția de a preciza sursa.
 Totuși, aș vrea să nominalizez niște prieteni în special: 
Share:

11 comentarii:

  1. Omfg, cât de tare e tag-ul ăsta! :O Cu siguranță o să-l fac, mersi de nominalizare! Ah, și mie îmi place turcoazul ăla de la "Persepolis", iar baby pink-ul e supeeerb. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia aștept să-ți citesc răspunsurile ♥

      Ștergere
    2. Ah, apropo, să știi că îmi place foarte mult cum ți-ai aranjat blogul, felicitări! >:D< Inițial și eu trebuia să-mi pun sus pozele de pe instagram, dar nu găsisem cum ar trebui să fac asta și am renunțat. O să mai caut și cred că o să-mi dedic o zi numai să mai fac niște schimbări pe blog. La fel și cu "You might also like", găsisem un site și reușisem să o pun imediat, numai că apărea acolo, la postarea scurtată, unde dai pe "Citește mai departe" și se vedea oribil. :))

      Ștergere
    3. Mersi :D Trimite-mi mesaj pe facebook dacă vrei să te ajut eu :))

      Ștergere
  2. Mulţumesc mult de tag! Îmi plac răspunsurile tale! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu plăcere și mersiii, chiar m-am distrat făcând acest tag ♥

      Ștergere