marți, 20 decembrie 2016

Cărți cu telefoane și tablete


Poate sunteți la curent cu articolul în care am pus întrebarea: Sunt concursurile de pe pagina Cărți cu colți fake? Dacă nu, îl puteți găsi aici.
Adevărul e că majoritatea concursurilor de pe acea  pagină sunt absolut reale și vă puteți înscrie, acum depinde de noroc, poate sunt reale, poate nu sunt, la urma urmei n-aveți nimic de pierdut :)) 
Și îmi pare rău că pun sub semnul întrebării unele concursuri cinstite, dar după ce ai îndoieli atât de mari în privința unuia, e foarte greu să le dai crezare celorlalte.
Vreau să mai lămurim că n-am vrut să jignesc nicio editură care sponsorizează concursurile cu acea postare și nu mă îndoiesc de seriozitatea lor și acesta va fi al doilea și ultimul articol pe această temă, dar... un singur concurs de pe pagina Cărți cu Colți bate rău de tot la ochi, acolo Julia oferă un Iphone și un Ipad.
Ea spune că Iphone-ul e oferit de prietenul ei, care lucrează la sediul Apple în Anglia, deși sediul celor de la Apple e în California (ignorați amenințarea de la sfârșit vă rog, revenim și la asta pe final).
Dar, se pare că subiectul chiar a prins la public și lumea a început să își pună întrebări, ceea ce mă bucură enorm de mult, așa să faceți mereu, nu luați niciodată nimic de bun, chiar dacă adevărul e crud și majoritatea n-au voie să îl expună din diferite cauze. Citiți printre rânduri. Revenind, astfel o fată a întrebat pe un grup dacă sunt concursurile de pe această pagină adevărate sau nu.
Aici, evident, o altă admină de pe pagina cărți cu colți a trebuit să intervină ca să ne lămurească.
Mulțumim, Cami, acum am înțeles că n-am înțeles nimic. Ce sponsori reali? Sponsorii lor sunt edituri, nu magazine cu gadgeturi și în plus, nu erau de la prietenul Juliei, Steve, „direct de la Apple” din Anglia care nici nu e în Anglia?

Nu e prima dată când se găsește o persoană generoasă să le ofere Ipaduri, în 2013, foloseau aceeași strategie de strângere de like-uri
Presupun că atunci tot Steve a vrut să facă o faptă bună.

Nu spun că ar fi fake concursul, nu am dovezi pentru a spune așa ceva și n-aș vrea să mă dea „tati” lu' Julia (care e avocat) în judecată pentru calomnie(apropo cu plăcere că te-am învățat un cuvânt nou), dar nu văd de ce s-a înfuriat atâta Julia dacă tot e inocentă? O persoană care știe că nu e vinovată de nimic ar fi calmă și mi-ar dovedi super simplu că n-am dreptate. 
Și a nu-mi fi cu supărare, dar am o recomandare literară pentru tine:

Share:

7 comentarii:

  1. Era de asteptat, intr-un fel, sa aiba reactia asta :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici macar nu ne-a lamurit de unde vine pana la urma acel Iphone :)). Oricum, tu ai incercat sa faci un bine, sa ne deschizi ochii, si eu una iti multumesc pentru asta! 😊

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, era de asteptat. In general asa se intampla. Nu stiu care este adevarul dar nu are substanta partea cu calomnia. Asta este doar aruncata asa....

    RăspundețiȘtergere