marți, 20 decembrie 2016

Book Haul Decembrie

Acestea sunt cărțile pe care le-am cumpărat luna asta și nu sunt deloc puține (26, mai exact) :))

Printre ele se află și seria „Cronicile Wardstone”, care deși e destinată în special copiilor și are un limbaj destul de simplu, m-a captat de la prima pagină și cred că aș fi adorat-o dacă aș fi citit-o în copilărie, doar că aș fi avut coșmaruri serioase de la ea. ( nu regret nimic :D)

â=
Apoi mai am niște cărticele comandate de Black Friday, de pe Okian:
1.„A court of mist and fury” pe care ABIA aștept să o citesc, deoarece primul volum a fost genial și am auzit că al doilea e chiar și mai bun
2. „Midnight's children” chiar sunt curioasă cum scrie Salman Rushdie, dacă o să îmi placă această carte probabil o să citesc și „Versete satanice”
3. „The color purple” pe asta am luat-o doar pentru că mi-a plăcut enorm de mult coperta, sper să îmi placă și povestea :))
4. „We have always lived in the castle” e un clasic al literaturii horror și e destul de scurtă, deci am zis că trebuie să o lecturez cât mai repede posibil
5. „The Scarlet's letter” sună super interesant și am dat doar 7 lei pe ea
6. „The handmaid's tale” un prieten m-a făcut curioasă de cum e această carte, deci am zis să o cumpăr și pe ea.

Mi-am mai cumpărat și seria Legend, seria Shades of magic și And I Darken, deoarece mulți prieteni le-au citit și au spus că sunt geniale, deciii sper să aibă dreptate.

Pe „O buclă în timp” și „Persepolis” le-am primit cadou și cred că o să fac un concurs cu „O buclă în timp” pe pagină, ce ziceți, ați vrea? :)
P.S. Voi ce v-ați luat luna asta? 
Imagini pentru have a great day tumblr

  
Share:

11 comentarii:

  1. Si eu care credeam ca mi-am luat multe carti in ultima vreme. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow! Dar ai ceva :) . Lecturi cu drag si spor! Eu doar cateva ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-am luat si eu 4 carti ca era foarte tarziu si mai aveam doar 10 minute pana la terminarea ofertei de pe elefant cu 50% reducere. Si eu am citit Legend. Este interesanta! Iti recomand sa incepi cu ea! Abia astept sa imi cunpar celalalte doua volume.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc de recomandare, dar cred că o să continui cu Persepolis deoarece sunt super curioasă cum e.

      Ștergere
    2. Mulţumesc de recomandare, dar cred că o să continui cu Persepolis deoarece sunt super curioasă cum e.

      Ștergere
  4. Oooook, ai luat cateva carti in decembrie. Eu nu mi-am luat prea multe, insa o sa dau o comanda maine sau poimaine pe elefant sau libris, vreau sa iau vol 2 si 3 din seria Ultimul avanpost, plus toata seria Am murit, din fericire, de Theo Anghel, din care am citit (imprumutat) primul volum si il ador.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să-mi spui dacă ţi-au plăcut. Shame on me, dar nu prea citesc autori români. :(

      Ștergere
  5. Buna ziua! As dori sa cumpar cartea Sangele Vraciului, fiind ultima carte de care mai am nevoie pentru a imi completa colectia. Daca sunteti interesata de propunerea mea, va rog sa ma contactati. O zi buna in continuare!

    RăspundețiȘtergere