sâmbătă, 10 decembrie 2016

Ce cărți vor apărea în 2017

VH1 reality tv basketball wives bbwla cant wait
V-am pregătit o listă cu cele mai așteptate cărți ale anului 2017, enjoy!

1. A Court of Wings and War 
( A Court of Thorns and Roses #3)
ACOTAR 3 cover

      Glumesc, asta e doar o copertă fan-made. Coperta oficială nu a fost anunțată încă. A Court of Wings and War este al treilea volum din fascinanta serie „Regatul spinilor și al trandafirilor” și probabil cea mai așteptată carte a anului 2017. Se estimează că va fi publicată pe 2 mai în UK și SUA, evident, noi vom avea ceva mai mult de așteptat.

2. Lord of Shadows
( The Dark Artifices #2)
Lord of Shadows (The Dark Artifices, #2)

      Al doilea volum al seriei „Uneltiri întunecate”, precedat de „Doamna de la miezul nopții” pe care o puteți găsi la editura Leda, va avea 608 pagini și va apărea pe 23 martie în SUA. 

3. King's Cage
( Red Queen #3)
Imagini pentru king s cage
Dacă v-a plăcut Regina Roșie, atunci am o veste bună pentru voi, pe 7 februarie 2017 va apărea al treilea volum din această serie incitată pe care abia aștept să citesc și eu, și va avea 528 de pagini.

4. Carve the mark
(momentan duologia nu e intitulată)
Carve the Mark

E imposibil să nu fi auzit de epica trilogie Divergent, scrisă de Veronica Roth, ei bine, în 2017 autoarea își va publica primul volum dintr-o duologie SF, ce e despre o planetă pe care domnește haosul. Întâlnim acolo un conducător oribil și niște personaje numite Cyra și Akos care încearcă să îl oprească și să pună în echilibru balanța lumii lor, dar și al propriilor vieți.

4. A Conjuring of Light
( Shades of Magic #3)
A Conjuring of Light (Shades of Magic, #3)

Ultimul volum din epica serie fantasy „Shades of Magic” (va fi tradusă și la noi în 2017, la editura Nemira), va apărea pe 21 februarie 2017, și va avea 596 de pagini.

5. Strange the Dreamer
( Strange the Dreamer #1)
Strange the Dreamer (Strange the Dreamer, #1)
Dacă v-a plăcut „Născută din fum și os”, sigur abia așteptați Strange the Dreamer, altă serie marca Laini Taylor, care sună cam așa: 
Strange the Dreamer este povestea:
urmărilor războiului dintre zei și oameni
unui oraș misterios ce era odinioară renumit
unui erou legendar cu mâinile pătate de sânge
     unei fete periculoase ca pericolul la care e expusă
alchimiei și al sângelui, coșmarurilor și al zeilor,
moliilor și al monștrilor, prieteniei și a trădării,
 iubirii și al măcelului.
description

6. Wonder Woman
( DC Icons #1)
Wonder Woman: Warbringer (DC Icons, #1)
Despre Wonder Woman am scris un întreg articol aici , va apărea după cum bine știți pe 29 august 2017, și va fi scrisă de Leigh Bardugo, autoarea cărții „Banda celor șase ciori”. Nerăbdători? Eu sigur da. :))

7. Now I Rise
(The Conqueror Saga #2)
Now I Rise (The Conquerer's Saga, #2)
Doamne cât de bine arată coperta! Mi-am comandat și eu primul volum și parcă nu mai vine odată! :( Oricum, dacă nu știți despre ce e vorba, e povestea Ladei Dracul, fiica lui Vlad Dracul, una dintre cele mai puternice eroine din câte veți vedea vreodată, vă garantez. După cum poate ați ghicit, acțiunea se petrece în secolul al 15-lea al României, și este bazată pe fapte reale; în ea apar multe persoane reale din acea perioadă istorică, însă Lada, din păcate, e un personaj fictiv. E un must-read pentru orice român. 

8. Devil in Spring
( The Ravenels #3)
Devil in Spring (The Ravenels, #3)

Cel mai așteptat roman de ficțiune istorică, al treilea din seria The Ravenels își va face apariția pe 21 februarie. Nu pot să nu remarc ce copertă minunată are. ♥

9. -momentan fără titlu-
( Throne of glass #6)
Imagini pentru throne of glass
(nici coperta n-a fost dezvăluită) 
Ultimul volum din epica serie „Tronul de cleștar” va fi publicat anul viitor, în septembrie. Chiar dacă ultimul volum a displăcut multor fani, care au abandonat seria, mulți cititori au rămas fideli și așteaptă cu nerăbdare ultimul volum. Eu fac parte din prima categorie, urăsc seria asta din toată inima și nici măcar nu știu de ce mi-am pierdut timpul cu primele 3 volume din ea, dar oameni diferiți, gusturi diferite, poate vouă vă place/v-ar plăcea. 

10. Our Dark Duet
( Monsters of Verity #2)
Our Dark Duet (Monsters of Verity #2)

Ultimul volum al duologiei „Monsters of Verity” are mult potențial, mai ales după ce primul volum a fost atât de apreciat de critici și fani deopotrivă. Va fi publicat pe 13 iunie, acum vă las să aruncați o privire pe descrierea cărții, pentru că sună extrem de tare:
„Kate Harker e o fată căreia nu îi e frică de întuneric. E o fată care vânează monștrii. Și e bună la asta. August Flynn e un monstru care nu va putea fi niciodată om, indiferent de cât de mult și-a dorit odinioară asta. El este un monstru cu un rol de jucat. Și îl va juca, indiferent de prețul pe care va trebui să-l plătească pentru asta.” 
Share:

3 comentarii: