sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Interviu: Sandra Coroian

Leila Sandra Coroian s-a născut în 1989. Un caracter minunat, amuzantă, deschisă, vă spus din propria mea experiență. Cartea sa de debut, I.R.En a fost publicată de editura Quantum Publishers. E foarte pasionată de tot ce ține de artă. Scris, cântat, pictat.
1. Pentru început, aş vrea să ştiu dacă tu consideri că opera ta de debut ar putea avea un impact emoţional asupra cititorilor.
 I.R.En. nu a fost concepută pentru a emoţiona cât pentru a se juca cu mintea cititorului, întorcându-l pe toate părţile.
2. De ce ai ales tocmai genul S.F.? Ţi-ai dori ca în viitor să publici cărţi mult mai diferite?
Iniţial nu am crezut niciodată că voi scrie S.F., de aceea I.R.En e un S.F./Psihologic. Nu ştiu dacă e vorba despre ceea ce îmi doresc, cât despre ceea ce simt. Cred că felul în care simt în momentul în care mă pun să scriu, determină genul romanului.
3. Ai un autor preferat? Dacă da, care este cartea preferată de la respectivul/respectiva? 
Ryu Murakami, iar cartea preferată din tot ce a scris el ar fi Ecstasy.
4. Ai mai încercat să publici în trecut? Ai crezut vreodată că o să ajungi aici? 
Am încercat, clar, scriu de mult şi am multe manuscrise începute şi nefinalizate. De crezut, da, pentru că sunt o persoană perseverentă şi nu m-aş fi dat bătută până nu aş fi reuşit *vezi cazul de faţă. 
5. Cartea I.R.En e o carte superbă, interesantă, dar sfârşitul te lasă confuz(ă). Va avea o continuare?
 Deşi majoritatea cititorilor au fost sceptici când a apărut I.R.En, după ce au reuşit să o citească, au cerut o continuare, aşa că ei fiind cei mai importanţi pentru mine, va exista şi o continuare. Momentan, totuşi, lucrez la ceva mai ''altfel''. *zâmbet* 
 6. Sună foarte bine. Aşa, ca de sfârşit, aş vrea să te întreb ceva pentru curiozităţile mele personale. Observ că eşti un izvor de inspiraţie, de unde provine toată această inspiraţie? Există un anume lucru?
 Sincer, nu ştiu, poate doar din dorinţa de a trăi aventuri noi şi experienţe noi prin personajele pe care le construiesc şi din pasiunea pe care o am pentru scris.
Felicitări, eşti o autoare minunată şi ai un caracter pe măsură, iar opera ta m-a lăsat fără cuvinte! 
În cazul acesta sper să nu dezamăgesc cu următoarea!  

Share:

2 comentarii: